IIR Magyarország

Siker kulcsa a HR munkájábab    Fraud    Kártyapiac   Reziliencia   TEHETSÉGEK VEZETÉSE ÉS MOTIVÁLÁSA

Az IIR Magyarországról

A vállalatok tartós gazdasági sikerének kulcsfontosságú tényezője az emberi erőforrás teljesítőkészsége, képessége és képzettsége. Hosszú távon versenyelőnyt csak úgy lehet elérni és fenntartani, ha a vállalat, elsősorban a cégvezetés, lépést tud tartani a legújabb üzleti tendenciákkal, trendekkel, ismeri a szakma aktuális történéseit, betekintést nyer a piaci szereplők gyakorlatába.

Az IIR 2000 szeptembere óta van jelen a magyar piacon. Cégünk éves szinten mintegy 120-150  különböző típusú szakmai rendezvényt szervez a vállalati felsővezetők és vezető szakemberek részére konferenciák, szemináriumok, tréningek, mesterkurzusok, workshopok és oklevelet adó képzések keretében.

Rendezvényeink szervezését részletes piackutatás előzi meg, amelynek célja a szakemberek igényeinek, szakmai elvárásainak megfelelő program összeállítása. Fórumainkhoz azt a rendezvényformát (pl. konferencia, szeminárium, tréning) választjuk ki, amely a leghatékonyabb módon segíti elő a téma feldolgozását az intenzív ismeretátadás, vagy interaktív tapasztalatcsere illetve célzott készségfejlesztés útján. Az előadásokat kompetens és kiváló magyarországi szakemberek, szakértők tartják, s emellett számos esetben a hallgatóság minél szélesebb körű és naprakészebb tájékoztatása érdekében külföldi előadók is beszámolnak saját, előremutató vállalati gyakorlatukról.

Az IIR elkötelezett a szakmai függetlenség mellett: szakfórumainkon az adott téma objektív, minél több aspektusból történő bemutatását tartjuk szem előtt. Rendezvényeinket minden esetben maguk a résztvevők is értékelik, minősítik, ezzel is ösztönözve minket az egyre magasabbra helyezett követelményszint teljesítésére és ügyfeleink elégedettségének megőrzésére.

Elérhetőségünk:

IIR Magyarország Kft.
H-1134 Budapest, Rózsafa utca 13-17.
Tel:  +36-1-459-7300 
Fax: +36-1-459-7301
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Rólunk mondták...

„Az IIR képes arra, hogy felismerje és közvetítse az új szakmai trendeket. Az innovatív esettanulmányok bemutatása pedig tovább emeli a konferenciák értékét. Ily módon a résztvevők számára tökéletes egyensúlyt teremt az elmélet és a gyakorlat között. Én hiszek az IIR felfogásában.”
Robert S. Kaplan, Harvard University

„Az IIR hosszú évek óta számos országban támogatja szemináriumaimat. Mindig elégedett vagyok azzal a nagyfokú hatékonysággal, melyet a minőségi programok megszervezése terén tanúsítanak.  Komoly segítséget nyújtanak az előadónak abban, hogy a közönség érdeklődésének és szükségleteinek megfelelő programot állíthasson össze.”
Philip Kotler, Northwestern University

 

Az IIR rövid története

Az IIR hírlevélkiadó vállalatként jött létre 1973-ban New Yorkban. Konferencia üzletágát 1978-ban az Egyesült Királyságban indította el. Az első rendezvények sikerét követően az IIR fő profilja hamarosan a konferenciaszervezés lett. 1986-ra az IIR már 7 irodával rendelkezett, és folytatta terjeszkedését Európában, Skandináviában, Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában.

A folyamatos szervezeti növekedésnek és a világszerte folytatott akvizícióknak köszönhetően az IIR a világ egyik legnagyobb, aktuális üzleti információs fórumot biztosító és készségfejlesztő cégévé fejlődött.

“Az IIR immár több mint 30 éve piacvezető szerepet tölt be az üzleti szaktudás átadásában, valamint a készségfejlesztésben. Mindez vállalkozó szellemű vállalati kultúránknak, továbbá a naprakész és gyakorlati tudás iránti elhivatottságunknak köszönhető. (…) Nem lehet az IIR sikeréről beszélni nagyra becsült ügyfeleink, elhivatott kollégáink, valamint kiváló előadóink, trénereink és tanácsadóink említése nélkül. Mindenkinek köszönöm a folyamatos támogatást.”

Lord Laidlaw of Rothiemay, az IIR alapítója

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.